Sähköistä suunnittelua yli 30 vuotta!

Yritys

Sähköinsinööritoimisto KP-Suunnittelu Oy

KP-Suunnittelu Oy on hollolalainen sähkösuunnittelutoimisto, joka palvelee asiakkaitaan yli 30-vuoden kokemuksella ammattitaidolla, laadukkaasti ja luottamuksella.

Aiemmin yritys tunnettiin nimellä Insinööritoimisto Seppo Mäki Oy. Vuonna 2013 tapahtui omistajanvaihdos ja uusi omistaja Kimmo Piironen jatkoi toimintaa. Samalla yrityksen nimi päivitettiin vastaamaan tapahtunutta omistajanvaihdosta.

Palveluihimme kuuluvat mm. uudis- ja saneerauskohteiden sähkö- ja teletekninen suunnittelu, kustannusarvioiden laadinta, sähkötekninen dokumentointi, kuntoarviot sekä rakennuttaminen ja sähköasennusvalvonta.

Suunnittelukohteemme ovat julkisia rakennuksia, liikerakennuksia, toimistorakennuksia sekä asuinrakennuksia niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisen osalta. Referensseistä toimitamme pyydettäessä tarkemman selvityksen tapauskohtaisesti.

Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti Päijät-Häme, Kaakkois- ja Etelä-Suomi. Yritys kuuluu Tilaajavastuu -rekisteriin ja on Suomen Yrittäjien jäsenyritys. Yrityksellämme on sähköalan pätevyys S1.

Sähkösuunnittelu, valaistussuunnittelu ja turvallisuussuunnittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä kaikenlaisiin rakennuksiin.

 

Tule käymään
Keskuskatu 4
15870 Hollola

Lähetä meille postia
kimmo.piironen@kp-suunnittelu.fi

Soita meille
044 2941616


Sähkösuunnittelutoimisto, joka palvelee asiakkaitaan yli 30-vuoden kokemuksella

 

Verkkosivut Opiferum Oy